Clinica Urgențe Veterinare Iași vă oferă servicii de spitalizare, dispunând de 16 cuști individuale, de dimensiuni diferite, în funcție de talia animalului. Spitalizarea implică internarea animalului de companie pentru monitorizare sau pentru îngrijiri medicale necesare stării lui de sănătate. În clinica noastră veterinară, animalele de companie au cușcă proprie și sunt monitorizate îndeaproape de către medicii veterinari și li se administrează tratamentul recomandat pe tot parcursul șederii lor. Fiecare pacient internat are atribuită o foaie de internare proprie unde se notează și monitorizează toate aspectele fiziologice și tratamentul acestuia.

Animalele cu boli infecto-contagioase sunt cazate în încăperi separate, pentru a preveni transmiterea afecțiunilor. Spitalizarea este un serviciu solicitat în special după intervențiile chirurgicale sau în cazul unor afecțiuni care implică tratament cu fluide administrate intravenos.

  • Puteți vizita animăluțul dumneavoastră între orele 10-19 în fiecare zi.
  • Dacă animalul dumneavoastră are o hrană preferată puteți s-o aduceți pe aceasta sau puteți opta pentru hrană din cabinetul nostru.
  • Puteți aduce jucăriile preferate ale animăluțului dumneavoastră sau coșulețul în care acesta se simte cel mai confortabil.